Thursday, July 7, 2011

ayah ni !

akhirnya aku dapat jugak update blog using my own lappy.
rindunya aku kat kau sayang (laptop).
kataku kepada laptop kesayangan ini"""
   kau tahu sayang gara2 kau hilang disorok oleh ehan aku gaduh dengan dia.
   pasal kau jugak lahh aku kena belasah
   pasal kau juga lah aku demam teringat kan kau.
   sekarang ni aku rasa macam nak peluk cium kau sahaja.
   rasa macam nak date dengan kau-kita jalan2 makan2 tengok wayang nak??

  *gila  :D

-aku nyaris ingat rumah kena pecah masuk penyamun petang selasa tu.aku balik tidur dgn terbongkang dekat ruang tamu.ehan kat billik ayah-tidur
kitorang bangun laptop tu dah hilang.aku malas nak tanya,,mgkin dia sorok kat tempat lain.gerakan mencari bermula,mak nani pun selongkar satu rumah.tapi tak jumpa
yang pelik ayah cool sahaja.dia cuma nak broadband ada depan mata dia..
bila dah dapat ayah diam..semalam aku nangis terkenangkan laptop ni..samapi kedai ayah cakap broadband ada dalam beg."ain tak nak bende tu ain nak laptop

3 comments:

keNURULan diNAZIHAHan terSULAIMANkan said...

matang sikit ~~
mnngis kerana SEORANG laptop...??
nnti klo da nikah scare batin ngn laptop tu, bagitahu saya ye..
sye pn nk nikah batin ngn laptop kat umah tu..=.="

fiLfiL said...

uii.. lptop ilg mmg menanges lahh..

NURUL AINIE BINTI MUHAMMAD said...

itu nyawa tahu :D